Nieuws

Vacature Verkoopleider

Ben jij in het bezit van leidinggevende en commerciële kwaliteiten?
Dan zoeken wij jou!

Open dit nieuwsbericht om de volledige vacaturetekst te lezen.


Tweetfeed catalogus 2023-2024

Tweetfeed catalogus 2023-2024

Blader door onze Tweetfeed catalogus met ons uitgebreide buitenvogel assortiment. Voor extra veel inspiratie voor het nieuwe voederseizoen!


Eco Cane uit ons assortiment

Eind december werden wij door de Nederlandse distributeur van Eco Cane op de hoogte gebracht, dat de producent geen Eco Cane meer produceert. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt Eco Cane uit het assortiment te saneren.

Per 1 februari krijgen wij Biokat’s Natural Care in het assortiment en dit zou voor u een goed alternatief kunnen zijn. Biokat’s Naturale care is een biologisch afbreekbare variant die bestaat uit duurzame plantenvezels.


Wijziging Supra-Mix

Het uiterlijk van de Supra-Mix van 4 kg en 25 kg is gewijzigd. De ijzeroxide die de duivenmineralen een roze kleur gaf, mag volgens EU regelgeving niet meer worden gebruikt. Voor de Supra-Mix betekent dit dat de samenstelling gelijk is gebleven, maar dat we zijn overgestapt op ongekleurde (witte) duivenmineralen.


Nieuw: kleinverpakking vogelzaden

We zijn erg blij u te kunnen melden dat wij nu ook onze vogelzaden in kleinverpakking kunnen aanbieden.

Dit wordt geleverd in een mooie paperlook verpakking met doorkijkvenster onder het merk Zoolekker of onder uw Private Label.


Nieuwe vogelspeeltjes in assortiment

Vogels zijn intelligente dieren en speelgoed zorgt voor een beetje uitdaging en levert veel speelplezier op. Het is aan te raden om regelmatig de speeltjes af te wisselen zodat de vogel niet te snel uitgekeken raakt op het speelgoed.

Wij hebben diverse kleurrijke vogelspeeltjes toegevoegd aan ons assortiment. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze Verkoopafdeling.