Nieuws

Gezocht (BBL) Logistiek Medewerkers

Op dit moment hebben wij vacatures voor een Logistiek Medewerker en een BBL Logistiek Medewerker.

Wij zijn een groothandel voor dierenspeciaalzaken en bieden een goede werksfeer met een gezonde dosis humor.

Lijkt deze vacature je wat, reageer dan snel!


Nieuw: kleinverpakking vogelzaden

We zijn erg blij u te kunnen melden dat wij nu ook onze vogelzaden in kleinverpakking kunnen aanbieden.

Dit wordt geleverd in een mooie paperlook verpakking met doorkijkvenster onder het merk Zoolekker of onder uw Private Label.


Vacature Verkoopleider

Ben jij in bezit van leidinggevende en commerciële kwaliteiten? Dan zoeken wij jou!

In deze functie geef je leiding aan het buitendienstteam van drie collega’s. Je hebt het vermogen om de kwaliteiten van je collega’s optimaal in te zetten en verder te ontwikkelen. Je werkt samen met andere afdelingen en weet jouw team mee te nemen in de plannen die ontwikkeld worden. Daarnaast beheer je zelf een aantal key-accounts in zowel binnen- als buitenland.


Commercieel medewerker buitendienst gezocht

Voor rayon West Nederland zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker in de buitendienst.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons assortiment. Hierbij voorzie je de huidige klanten van advies en probeer je bestaande en potentiële klanten te enthousiasmeren voor onze (nieuwe) producten. Hierbij werk je nauw samen met collega’s van de binnendienst om de doelstellingen te realiseren.

Lijkt deze uitdagende functie je iets, reageer dan snel!


Nieuwe vogelspeeltjes in assortiment

Vogels zijn intelligente dieren en speelgoed zorgt voor een beetje uitdaging en levert veel speelplezier op. Het is aan te raden om regelmatig de speeltjes af te wisselen zodat de vogel niet te snel uitgekeken raakt op het speelgoed.

Wij hebben diverse kleurrijke vogelspeeltjes toegevoegd aan ons assortiment. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze Verkoopafdeling.


Tweetfeed Catalogus 2021-2022

De nieuwe Tweetfeed catalogus is uit!

We zijn trots op het eindresultaat en hopen van harte dat ons uitgebreide assortiment u in staat zal stellen om flink omzet te genereren in dit steeds belangrijker wordende segment.


Pensioen Bert Pelleboer (lees meer)

Beste relatie,

Zoals u misschien wel weet zal onze chauffeur, Bert Pelleboer, binnenkort afscheid nemen van Wielink Dierenbenodigdheden.
Na ruim 31 jaar trouwe dienst is het voor hem tijd om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Bert heeft al die jaren bij Wielink gewerkt als chauffeur, lange dagen van huis, maar altijd vrolijk en enthousiast. Bert zijn inbreng in ons telkens groeiend bedrijf, regelen van de routes, chauffeursplanning en andere zaken werd zeer gewaardeerd.
Wij zijn dankbaar voor zijn inzet en meedenken met het bedrijf en zullen zijn enthousiasme en positieve energie gaan missen.
Nu heeft hij meer tijd voor zijn hobby’s; kinderen en kleinkinderen, wandelen en fietsen met zijn vrouw.
Wij wensen Bert en zijn familie, nog een hele lange, gezonde fijne fase in zijn leven toe!


Dibevo Corona nieuws

De afgelopen maanden is er een grote hoeveelheid Coronanieuws langs gekomen. Om één en ander nog eens rustig na te kunnen lezen, of om bij te lezen, hierbij een linkje naar de Dibevo Corona niews pagina, waar allles netjes op een rijtje staat.

Altijd goed om op de hoogte te blijven.

https://dibevo.nl/nieuws/al-het-coronanieuws-op-een-rijtje


Dibevo richtlijnen i.v.m. Corona crisis

Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Winkels worden verplicht om maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat mensen afstand houden, bijvoorbeeld via een deurbeleid. Er zal gehandhaafd worden om ervoor te zorgen dat deze maatregelen ook daadwerkelijk worden nageleefd.
Voor winkels adviseren wij het volgende:
Hang duidelijke richtlijnen aan de buitenkant van de winkel en herhaal ze op meerdere plaatsen in de winkel. Gebruik daarvoor deze poster.
Zorg dat iedereen 1,5 meter afstand tot elkaar kan houden in de winkel, maar ook vóór de winkel.
Haal samples, monsters, probeerartikelen uit de winkel. Zet niet op beleving, maar op doelgericht winkelen.
Geef aan de buitenkant van de winkel het maximum aantal klanten aan dat tegelijkertijd in de winkel mag zijn. Richtlijn is maximaal 1 klant per 10 vierkante meter winkelvloeroppervlak.
Zorg dat winkelmedewerkers elke ochtend hun temperatuur opmeten (zodat de veiligheid van de klant gewaarborgd is)
Lever online bestellingen tot aan de voordeur, niet binnen.


Belangrijk!! Corona update

IJsselmuiden, 2020

Geachte relatie,

De hele maatschappij is inmiddels doordrongen van de urgentie om de verspreiding van het corona-virus zoveel mogelijk te beperken. Ieder als individu kan daaraan zijn steentje bijdragen.
Als toeleverancier van uw bedrijf willen we graag samen met u nadenken over zoveel mogelijk praktische hygiëne maatregelen die wij kunnen toepassen op de leveringen aan u en die u kunt treffen richting uw klanten en collega’s, met als doel de continuïteit van uw en onze mensen en bedrijf zo optimaal mogelijk te houden.
Omdat naar onze mening dierenspeciaalzaken tot de vitale beroepsgroepen behoren, gaan we er vanuit dat onze branche in deze situatie zolang mogelijk door mag draaien, waardoor uzelf en uw personeel de komende periode op hun eigen school of opvang gebruik kan maken van de eventuele kinderopvangmogelijkheden (mits de kinderen niet verkouden zijn), zodat u en uw personeel zich kunnen inspannen om de samenleving draaiende te houden. Zie ook https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen

Wat kunnen en gaan wij als toeleverancier doen?
-Onze werknemers hebben voor aanvang van hun werk een aantal duidelijke verplichte instructies gekregen voor wat betreft de hygiëne maatregelen. De goederen die u van ons ontvangt zijn met handschoen aan verzameld en worden op deze wijze ook uitgeleverd. Hetzelfde geldt voor de pakbon.
We streven een zo hygiënisch mogelijke werkomgeving en werkwijze na.
-Onze chauffeurs leveren de pallets af met palletwagen op de door u aangewezen plek, mits dit uit te voeren is met palletwagen. Ze zullen geen handen schudden en houden de bezoeken zo kort en praktisch mogelijk. We verzoeken eventuele contante betalingen in het zicht van de chauffeur te tellen en vervolgens in een gesloten enveloppe mee te geven.
-Wenst u een bestelling af te komen halen wilt u dan bellen naar 06-26990470 zodra u voor de deur staat en tevens aangeven als u een contante betaling wenst te doen? Dan zal iemand van het magazijn de spullen met de palletwagen of heftruck bij of in de (vracht)auto zetten. Wij verzoeken u vriendelijk de producten zelf in uw auto te laten, mits dit niet met heftruck lukt.
-Onze buitendienstmedewerkers werken vanuit huis of kantoor. Ze zijn mobiel, per app en per mail bereikbaar en staan u graag te woord.
-Omdat sommige binnendienst medewerkers vanuit huis werken zou u ons bijzonder van dienst kunnen zijn door eventuele vragen, bestellingen of reclamaties per mail aan ons door te geven via info@wielink.nl Op deze manier houden we de lijnen zoveel mogelijk beschikbaar voor inkomende lijnen.
-Mocht door “hamsteren” uw voorraad sneller inkrimpen dan verwacht en wenst u tussentijds een extra levering te ontvangen, dan doen wij uiteraard onze uiterste best om hierin te voorzien. Houdt hierbij aub rekening met een levertijd van minimaal 2 werkdagen.
-Als extra service kunnen we een rechtstreekse levering van onze producten aan uw klanten verzorgen door middel van dropshipping. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Wat kunt u als relatie, personeel en verkooppunt doen?
-Volg samen met uw personeel zo goed mogelijk de algemeen bekende hygiëne instructies op, zie https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19
-Vraag of uw klanten zoveel mogelijk op een digitale manier willen betalen
-Houd een minimale afstand aan van 1,5mtr
-Bedien uw kassa (indien mogelijk) met een persoonsgebonden pen*
-Draag zoveel als mogelijk handschoenen*
-Hebt u of uw werknemer onverhoopt de symptomen die duiden op besmetting en wenst u een levering van ons te ontvangen? Neem dan contact op met Wim Slendebroek op 06-30361186, dan kan hij samen met u de leverwijze bespreken. Wij zullen deze situatie vertrouwelijk behandelen maar adviseren u met klem professionele hulp te gaan zoeken.

*Wij zullen u bij de eerste-volgende order voorzien van 2 paar dunne handschoenen en 2 pennen met rubber bolletje waarmee een touchscreen en tablet te bedienen zijn. Deze spullen ontvangt u gratis van ons.
Wenst u er meer dan kunt u dat aangeven en proberen wij aan uw wens te voldoen.

We hopen van harte dat deze pandemie geremd wordt, het virus snel en zoveel mogelijk verdwijnt en dat het slachtoffer aantal zo beperkt mogelijk mag blijven.

Met vriendelijke groet,

Team
W I E L I N K D I E R E N B E N O D I G D H E D E N