Nieuws

Wijziging Supra-Mix

Het uiterlijk van de Supra-Mix van 4 kg en 25 kg is gewijzigd. De ijzeroxide die de duivenmineralen een roze kleur gaf, mag volgens EU regelgeving niet meer worden gebruikt. Voor de Supra-Mix betekent dit dat de samenstelling gelijk is gebleven, maar dat we zijn overgestapt op ongekleurde (witte) duivenmineralen.


Tweetfeed catalogus 2022-2023

Tweetfeed catalogus 2022-2023

De nieuwe tweetfeed catalogus is er!!

Voor extra veel inspiratie voor het nieuwe voederseizoen!


Gezocht (BBL) Logistiek Medewerkers

Op dit moment hebben wij vacatures voor een Logistiek Medewerker en een BBL Logistiek Medewerker.

Wij zijn een groothandel voor dierenspeciaalzaken en bieden een goede werksfeer met een gezonde dosis humor.

Lijkt deze vacature je wat, reageer dan snel!


Nieuw: kleinverpakking vogelzaden

We zijn erg blij u te kunnen melden dat wij nu ook onze vogelzaden in kleinverpakking kunnen aanbieden.

Dit wordt geleverd in een mooie paperlook verpakking met doorkijkvenster onder het merk Zoolekker of onder uw Private Label.


Vacature Verkoopleider

Ben jij in bezit van leidinggevende en commerciële kwaliteiten? Dan zoeken wij jou!

In deze functie geef je leiding aan het buitendienstteam van drie collega’s. Je hebt het vermogen om de kwaliteiten van je collega’s optimaal in te zetten en verder te ontwikkelen. Je werkt samen met andere afdelingen en weet jouw team mee te nemen in de plannen die ontwikkeld worden. Daarnaast beheer je zelf een aantal key-accounts in zowel binnen- als buitenland.


Commercieel medewerker buitendienst gezocht

Voor rayon West Nederland zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker in de buitendienst.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons assortiment. Hierbij voorzie je de huidige klanten van advies en probeer je bestaande en potentiële klanten te enthousiasmeren voor onze (nieuwe) producten. Hierbij werk je nauw samen met collega’s van de binnendienst om de doelstellingen te realiseren.

Lijkt deze uitdagende functie je iets, reageer dan snel!


Nieuwe vogelspeeltjes in assortiment

Vogels zijn intelligente dieren en speelgoed zorgt voor een beetje uitdaging en levert veel speelplezier op. Het is aan te raden om regelmatig de speeltjes af te wisselen zodat de vogel niet te snel uitgekeken raakt op het speelgoed.

Wij hebben diverse kleurrijke vogelspeeltjes toegevoegd aan ons assortiment. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze Verkoopafdeling.


Tweetfeed Catalogus 2021-2022

De nieuwe Tweetfeed catalogus is uit!

We zijn trots op het eindresultaat en hopen van harte dat ons uitgebreide assortiment u in staat zal stellen om flink omzet te genereren in dit steeds belangrijker wordende segment.


Pensioen Bert Pelleboer (lees meer)

Beste relatie,

Zoals u misschien wel weet zal onze chauffeur, Bert Pelleboer, binnenkort afscheid nemen van Wielink Dierenbenodigdheden.
Na ruim 31 jaar trouwe dienst is het voor hem tijd om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Bert heeft al die jaren bij Wielink gewerkt als chauffeur, lange dagen van huis, maar altijd vrolijk en enthousiast. Bert zijn inbreng in ons telkens groeiend bedrijf, regelen van de routes, chauffeursplanning en andere zaken werd zeer gewaardeerd.
Wij zijn dankbaar voor zijn inzet en meedenken met het bedrijf en zullen zijn enthousiasme en positieve energie gaan missen.
Nu heeft hij meer tijd voor zijn hobby’s; kinderen en kleinkinderen, wandelen en fietsen met zijn vrouw.
Wij wensen Bert en zijn familie, nog een hele lange, gezonde fijne fase in zijn leven toe!


Dibevo Corona nieuws

De afgelopen maanden is er een grote hoeveelheid Coronanieuws langs gekomen. Om één en ander nog eens rustig na te kunnen lezen, of om bij te lezen, hierbij een linkje naar de Dibevo Corona niews pagina, waar allles netjes op een rijtje staat.

Altijd goed om op de hoogte te blijven.

https://dibevo.nl/nieuws/al-het-coronanieuws-op-een-rijtje