Nieuws

Eco Cane uit ons assortiment

Eind december werden wij door de Nederlandse distributeur van Eco Cane op de hoogte gebracht, dat de producent geen Eco Cane meer produceert. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt Eco Cane uit het assortiment te saneren.

Per 1 februari krijgen wij Biokat’s Natural Care in het assortiment en dit zou voor u een goed alternatief kunnen zijn. Biokat’s Naturale care is een biologisch afbreekbare variant die bestaat uit duurzame plantenvezels.


Vacature: (BBL) Logistiek medewerker

Wij hebben op dit moment een vacature voor een (BBL) Logistiek Medewerker voor 32-40 uur.

Kom jij ons team versterken? Wij ontvangen graag je sollicitatie!


Tweetfeed catalogus 2022-2023

Tweetfeed catalogus 2022-2023

Blader door onze Tweetfeed catalogus met ons uitgebreide buitenvogel assortiment. Voor extra veel inspiratie voor het nieuwe voederseizoen!


Wijziging Supra-Mix

Het uiterlijk van de Supra-Mix van 4 kg en 25 kg is gewijzigd. De ijzeroxide die de duivenmineralen een roze kleur gaf, mag volgens EU regelgeving niet meer worden gebruikt. Voor de Supra-Mix betekent dit dat de samenstelling gelijk is gebleven, maar dat we zijn overgestapt op ongekleurde (witte) duivenmineralen.


Nieuw: kleinverpakking vogelzaden

We zijn erg blij u te kunnen melden dat wij nu ook onze vogelzaden in kleinverpakking kunnen aanbieden.

Dit wordt geleverd in een mooie paperlook verpakking met doorkijkvenster onder het merk Zoolekker of onder uw Private Label.


Nieuwe vogelspeeltjes in assortiment

Vogels zijn intelligente dieren en speelgoed zorgt voor een beetje uitdaging en levert veel speelplezier op. Het is aan te raden om regelmatig de speeltjes af te wisselen zodat de vogel niet te snel uitgekeken raakt op het speelgoed.

Wij hebben diverse kleurrijke vogelspeeltjes toegevoegd aan ons assortiment. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze Verkoopafdeling.


Tweetfeed Catalogus 2021-2022

De nieuwe Tweetfeed catalogus is uit!

We zijn trots op het eindresultaat en hopen van harte dat ons uitgebreide assortiment u in staat zal stellen om flink omzet te genereren in dit steeds belangrijker wordende segment.


Pensioen Bert Pelleboer (lees meer)

Beste relatie,

Zoals u misschien wel weet zal onze chauffeur, Bert Pelleboer, binnenkort afscheid nemen van Wielink Dierenbenodigdheden.
Na ruim 31 jaar trouwe dienst is het voor hem tijd om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Bert heeft al die jaren bij Wielink gewerkt als chauffeur, lange dagen van huis, maar altijd vrolijk en enthousiast. Bert zijn inbreng in ons telkens groeiend bedrijf, regelen van de routes, chauffeursplanning en andere zaken werd zeer gewaardeerd.
Wij zijn dankbaar voor zijn inzet en meedenken met het bedrijf en zullen zijn enthousiasme en positieve energie gaan missen.
Nu heeft hij meer tijd voor zijn hobby’s; kinderen en kleinkinderen, wandelen en fietsen met zijn vrouw.
Wij wensen Bert en zijn familie, nog een hele lange, gezonde fijne fase in zijn leven toe!


Dibevo Corona nieuws

De afgelopen maanden is er een grote hoeveelheid Coronanieuws langs gekomen. Om één en ander nog eens rustig na te kunnen lezen, of om bij te lezen, hierbij een linkje naar de Dibevo Corona niews pagina, waar allles netjes op een rijtje staat.

Altijd goed om op de hoogte te blijven.

https://dibevo.nl/nieuws/al-het-coronanieuws-op-een-rijtje


Dibevo richtlijnen i.v.m. Corona crisis

Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Winkels worden verplicht om maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat mensen afstand houden, bijvoorbeeld via een deurbeleid. Er zal gehandhaafd worden om ervoor te zorgen dat deze maatregelen ook daadwerkelijk worden nageleefd.
Voor winkels adviseren wij het volgende:
Hang duidelijke richtlijnen aan de buitenkant van de winkel en herhaal ze op meerdere plaatsen in de winkel. Gebruik daarvoor deze poster.
Zorg dat iedereen 1,5 meter afstand tot elkaar kan houden in de winkel, maar ook vóór de winkel.
Haal samples, monsters, probeerartikelen uit de winkel. Zet niet op beleving, maar op doelgericht winkelen.
Geef aan de buitenkant van de winkel het maximum aantal klanten aan dat tegelijkertijd in de winkel mag zijn. Richtlijn is maximaal 1 klant per 10 vierkante meter winkelvloeroppervlak.
Zorg dat winkelmedewerkers elke ochtend hun temperatuur opmeten (zodat de veiligheid van de klant gewaarborgd is)
Lever online bestellingen tot aan de voordeur, niet binnen.