Nieuws

Vacature: Verkoopleider

Wij hebben op dit moment een vacature voor een Verkoopleider voor 24-40 uur.

Ben jij in het bezit van leidinggevende en commerciële kwaliteiten? Dan zoeken wij jou! Stuur ons je sollicitatie voor 24-6-2023.


Vacature: Financial Controller

Wij hebben op dit moment een vacature voor een Financial Controller (16-32 uur).

Kom jij ons team versterken? Wij ontvangen graag voor 24-6-2023 je sollicitatie!


Routes en openingstijden feestdagen

In verband met de komende feestdagen zijn ons kantoor en magazijn op een aantal dagen gesloten. Ook ziet ons route- en/of bestelschema in april en mei er anders uit dan dat u van ons gewend bent.

Lees voor meer informatie het volledige bericht.


Vacature: (BBL) Logistiek medewerker

Wij hebben op dit moment een vacature voor een (BBL) Logistiek Medewerker voor 32-40 uur.

Kom jij ons team versterken? Wij ontvangen graag je sollicitatie!


Eco Cane uit ons assortiment

Eind december werden wij door de Nederlandse distributeur van Eco Cane op de hoogte gebracht, dat de producent geen Eco Cane meer produceert. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt Eco Cane uit het assortiment te saneren.

Per 1 februari krijgen wij Biokat’s Natural Care in het assortiment en dit zou voor u een goed alternatief kunnen zijn. Biokat’s Naturale care is een biologisch afbreekbare variant die bestaat uit duurzame plantenvezels.


Tweetfeed catalogus 2022-2023

Tweetfeed catalogus 2022-2023

Blader door onze Tweetfeed catalogus met ons uitgebreide buitenvogel assortiment. Voor extra veel inspiratie voor het nieuwe voederseizoen!


Wijziging Supra-Mix

Het uiterlijk van de Supra-Mix van 4 kg en 25 kg is gewijzigd. De ijzeroxide die de duivenmineralen een roze kleur gaf, mag volgens EU regelgeving niet meer worden gebruikt. Voor de Supra-Mix betekent dit dat de samenstelling gelijk is gebleven, maar dat we zijn overgestapt op ongekleurde (witte) duivenmineralen.


Nieuw: kleinverpakking vogelzaden

We zijn erg blij u te kunnen melden dat wij nu ook onze vogelzaden in kleinverpakking kunnen aanbieden.

Dit wordt geleverd in een mooie paperlook verpakking met doorkijkvenster onder het merk Zoolekker of onder uw Private Label.


Nieuwe vogelspeeltjes in assortiment

Vogels zijn intelligente dieren en speelgoed zorgt voor een beetje uitdaging en levert veel speelplezier op. Het is aan te raden om regelmatig de speeltjes af te wisselen zodat de vogel niet te snel uitgekeken raakt op het speelgoed.

Wij hebben diverse kleurrijke vogelspeeltjes toegevoegd aan ons assortiment. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze Verkoopafdeling.


Tweetfeed Catalogus 2021-2022

De nieuwe Tweetfeed catalogus is uit!

We zijn trots op het eindresultaat en hopen van harte dat ons uitgebreide assortiment u in staat zal stellen om flink omzet te genereren in dit steeds belangrijker wordende segment.