Nieuw in het Zoolekker assortiment: kleinverpakking vogelzaden

We zijn erg blij u te kunnen melden dat wij nu ook onze vogelzaden in kleinverpakking kunnen aanbieden. Dit wordt geleverd in een mooie paperlook verpakking met doorkijkvenster onder het merk Zoolekker of onder uw Private Label. 

Op dit moment zijn de kleinverpakkingen verkrijgbaar in 1kg en 2kg. De 4kg verpakking verwachten wij in juni/juli op voorraad te krijgen. Het leuke van het Zoolekker – Private Label concept is dat dit per stuk besteld kan worden; dat scheelt onnodige hoge voorraden.

Wilt u meer informatie over het assortiment kleinverpakking vogelzaden of over het Private Label concept? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop. Klik hier om te zien welke vogelzaden op dit moment binnen het Zoolekker assortiment worden aangeboden.