Totaal Mineraal Uniestar

Artikelnummer: 10321 EAN: 8718309404451
  • per 20kg

OmschrijvingL
Totaal Mineraal is het bijproduct bij uitstek voor uw postduiven! We zochten naar de beste ingrediënten op calcium gebied. Daarnaast een diverse mengeling van schelpen en roodsteen. Het roodsteen is toxinevrij en we hebben pyriet toegevoegd aan de samenstelling, vanwege het hoge ijzergehalte van dit edelgesteente. Het helpt de lever te ontgiften, versterkt de bloedcirculatie, verhoogt de natuurlijke weerstand en zorgt voor mooie droge mest. Het ideale product om uw duiven het jaar rond dagelijks te voorzien van de perfecte mineraalbron, om zo de spijsvertering en de opname optimaal te benutten!

Door de hoogwaardige samenstelling is de Totaal Mineraal erg zuinig in gebruik, u hoeft geen andere grit of mineraal soorten toe te voegen. Totaal Mineraal dekt de dagelijkse behoefte perfect af!

Samenstelling:
Diverse schelpensoorten, toxinevrij roodsteen, grove en fijne kiezel, zeewierkalk, vitaminekorrels, eiwitkorrels, calcium, natriumbicarbonaat, lecithine, wit zaad, hennep, millet, koolzaad, negerzaad, lijnzaad, raapzaad, witte dari, diverse soorten haver, rond rijst, cardy, zonnepitten, anijs en perillazaad.
Sporenelementen: jodium, koper, mangaan, ijzer, selenium

Analyse:

Gebruiksaanwijzing:
Dosering is 1 klein handje per 10 duiven dagelijks vers in de voer- of broedbak. We adviseren om het na het voeren verstrekken.