Eco Cane uit ons assortiment

Eind december werden wij door de Nederlandse distributeur van Eco Cane op de hoogte gebracht, dat de producent geen Eco Cane meer produceert. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt Eco Cane uit het assortiment te saneren. Wij vinden dit erg jammer omdat Eco Cane bestond uit 100% natuurlijke en duurzame ingrediënten en het sinds de introductie goed deed in de markt.

Biokat’s Natural Care in ons assortiment

Per 1 februari krijgen wij Biokat’s Natural Care in het assortiment en dit zou voor u een goed alternatief kunnen zijn. Biokat’s Naturale care is een biologisch afbreekbare variant die bestaat uit duurzame plantenvezels. Biokat’s Natural Care wordt in de volgende twee verpakkingen aangeboden:

Artnr. 10483      Biokat‘s Natural Care 8 L
Artnr. 10484      Biokat‘s Natural Care 30 L