IJsselmuiden, 2020

 

Geachte relatie,

 

De hele maatschappij is inmiddels doordrongen van de urgentie om de verspreiding van het corona-virus zoveel mogelijk te beperken. Ieder als individu kan daaraan zijn steentje bijdragen.

Als toeleverancier van uw bedrijf willen we graag samen met u nadenken over zoveel mogelijk praktische hygiëne maatregelen die wij kunnen toepassen op de leveringen aan u en die u kunt treffen richting uw klanten en collega’s, met als doel de continuïteit van uw en onze mensen en bedrijf zo optimaal mogelijk te houden.

Omdat naar onze mening dierenspeciaalzaken tot de vitale beroepsgroepen behoren, gaan we er vanuit dat onze branche in deze situatie zolang mogelijk door mag draaien, waardoor uzelf en uw personeel de komende periode op hun eigen school of opvang gebruik kan maken van de eventuele kinderopvangmogelijkheden (mits de kinderen niet verkouden zijn), zodat u en uw personeel zich kunnen inspannen om de samenleving draaiende te houden. Zie ook https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen

 

Wat kunnen en gaan wij als toeleverancier doen?

-Onze werknemers hebben voor aanvang van hun werk een aantal duidelijke verplichte instructies gekregen voor wat betreft de hygiëne maatregelen. De goederen die u van ons ontvangt zijn met handschoen aan verzameld en worden op deze wijze ook uitgeleverd. Hetzelfde geldt voor de pakbon.

We streven een zo hygiënisch mogelijke werkomgeving en werkwijze na.

-Onze chauffeurs leveren de pallets af met palletwagen op de door u aangewezen plek, mits dit uit te voeren is met palletwagen. Ze zullen geen handen schudden en houden de bezoeken zo kort en praktisch mogelijk. We verzoeken eventuele contante betalingen in het zicht van de chauffeur te tellen en vervolgens in een gesloten enveloppe mee te geven.

-Wenst u een bestelling af te komen halen wilt u dan bellen naar 06-26990470 zodra u voor de deur staat en tevens aangeven als u een contante betaling wenst te doen? Dan zal iemand van het magazijn de spullen met de palletwagen of heftruck bij of in de (vracht)auto zetten. Wij verzoeken u vriendelijk de producten zelf in uw auto te laten, mits dit niet met heftruck lukt.

-Onze buitendienstmedewerkers werken vanuit huis of kantoor. Ze zijn mobiel, per app en per mail bereikbaar en staan u graag te woord.

-Omdat sommige binnendienst medewerkers vanuit huis werken zou u ons bijzonder van dienst kunnen zijn door eventuele vragen, bestellingen of reclamaties per mail aan ons door te geven via info@wielink.nl Op deze manier houden we de lijnen zoveel mogelijk beschikbaar voor inkomende lijnen.

-Mocht door “hamsteren” uw voorraad sneller inkrimpen dan verwacht en wenst u tussentijds een extra levering te ontvangen, dan doen wij uiteraard onze uiterste best om hierin te voorzien. Houdt hierbij aub rekening met een levertijd van minimaal 2 werkdagen.

-Als extra service kunnen we een rechtstreekse levering van onze producten aan uw klanten verzorgen door middel van dropshipping. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Wat kunt u als relatie, personeel en verkooppunt doen?

-Volg samen met uw personeel zo goed mogelijk de algemeen bekende hygiëne instructies op, zie https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

-Vraag of uw klanten zoveel mogelijk op een digitale manier willen betalen

-Houd een minimale afstand aan van 1,5mtr

-Bedien uw kassa (indien mogelijk) met een persoonsgebonden pen*

-Draag zoveel als mogelijk handschoenen*

-Hebt u of uw werknemer onverhoopt de symptomen die duiden op besmetting en wenst u een levering van ons te ontvangen? Neem dan contact op met Wim Slendebroek op 06-30361186, dan kan hij samen met u de leverwijze bespreken. Wij zullen deze situatie vertrouwelijk behandelen maar adviseren u met klem professionele hulp te gaan zoeken.

 

*Wij zullen u bij de eerste-volgende order voorzien van 2 paar dunne handschoenen en 2 pennen met rubber bolletje waarmee een touchscreen en tablet te bedienen zijn. Deze spullen ontvangt u gratis van ons.

Wenst u er meer dan kunt u dat aangeven en proberen wij aan uw wens te voldoen.

 

We hopen van harte dat deze pandemie geremd wordt, het virus snel en zoveel mogelijk verdwijnt en dat het slachtoffer aantal zo beperkt mogelijk mag blijven.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Team

W I E L I N K   D I E R E N B E N O D I G D H E D E N