Vitalkaline Schuimreiniger

Artikelnummer: 12130 EAN: 7442143255238
  • per 1lt

Vitalkaline is een krachtige, alkalische schuimreiniger voor het reinigen van organische vervuiling (zoals ontlasting) in alle dierenverblijven zoals bijvoorbeeld stallen, boxen, hondenhokken, kattenbakken en pluimvee/vogelverblijven.

Vitalkaline produceert een krachtige schuimlaag die extra lang inwerkt op de vervuiling met een contacttijd van 10 tot maximaal 30 minuten (bij hardnekkige vervuiling). Vitalkaline werkt ook in op moeilijk bereikbare plaatsen zoals kieren, naden en hoeken. De schuimreiniger is ook geschikt om verticale oppervlaktes te reinigen. Oppervlakkige vervuiling wordt snel verwijderd. Het product heeft een PH tussen de 7.1 en 14.0. Hoe krachtiger de PH, hoe hoger de ontvettende werking.

Makkelijk in gebruik:
U hoeft alleen het schuim aan te brengen op de vervuilde oppervlakte, het schuim weekt het vuil los (maximale inwerktijd 30 minuten) en daarna schoon spoelen met water. Het schuim werkt zeer effectief ook bij hardnekkige vervuiling, maar het is erg belangrijk dat het schuim niet indroogt.