Aqua Care Natural

Artikelnummer: 12849 EAN: 5413500002811
  • per 500gr

Met kruiden verrijkte drinkwater promotor.
Door het aanzuren en ontsmetten van het drinkwater wordt de stofwisseling en vertering positief gestimuleerd en de goede darmflora versterkt.

Het aanzuren van het drinkwater is essentieel. Veelal vinden microbiële ziekteverwekkers hun origine in een vervuilde drinkbak. Het eenvoudigweg aanzuren van dit water zodat een zuurtegraad van 3,8 à 4,5 pH wordt bereikt, vermijdt deze potentiële besmetting. Anders dan bvb gewone appelazijn vindt Natural Aqua Care zijn weg tot diep in het spijsverteringssyteem van de duif om hier zijn nut te bewijzen. In de krop, maag en darmstelsel ontstaat een zurig milieu waardoor het risico op infecties sterk afneemt.

Tegelijkertijd worden de aanwezige natuurlijke verteringenzymen positief gestimuleerd en de gezonde microbiële darmbalans creëert een optimale immuniteit. Zeker jonge duiven zijn gebaat, gezien hun darmflora nog in volle ontwikkeling is.

Met oligo-elementen zink en koper voor een efficiëntere stofwisseling en essentiële oliën van oregano, kaneel en groene munt voor een extra bescherming tegen bacteriële pathogenen.

DOSERING:10 ml per liter drinkwater.

Natural Aqua Care kan het hele jaar door verstrekt worden.